mvoprojecten.nl

Hoe je de hospitality verhoogd? Door investeringen!

regendouche

Verhogen van hospitality

Met enige regelmaat komt bij ons de vraag binnen waar je, als hotel, rekening mee kan houden om je klant of gast een zo goed mogelijke ervaring te geven zodat deze gegarandeerd terugkomt. Het liefst zonder al te hoog in de kosten te lopen. Dat is een hele goede vraag , en de adviezen hiervoor zijn uiteenlopend. Ervoor zorgen dat je klanten of gasten een goede ervaring hebben (en daardoor terugkomen) zal je uiteindelijk doen groeien en is daarom de investering meer dan waard.

Tips en investeringen

Uit ervaring blijkt dat het, zeker in hotels, relatief makkelijk is om een paar kleine wijzigingen door te voeren die groots resultaat zullen hebben en je gasten zullen doen terugkeren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

Communicatie

Het belangrijkste echter, om dit alles te laten werken, is goed overleggen met het managementteam wat de beoogde doelen zijn en hoe dit binnen budget kan blijven. Zeker voor grotere hotels kunnen bovenstaande investeringen een flinke klap geld zijn. Het is geen slecht idee hierbij advies in te winnen van deskundigen die zich vaker bezig hebben gehouden met het verhogen van de winst. Succes!

Mobiele versie afsluiten