vve beheer amsterdam

VvE beheer Amsterdam: een uitbouw achter het huis

Advies over een VvE

Wij krijgen een tweede kind maar wonen eigenlijk te klein. Verhuizen is met de huidige woning prijzen voor ons eigenlijk niet mogelijk. Dus besloten wij een uitbouw achter ons huis te bouwen. Dat gaat helaas natuurlijk wel ten koste van onze tuin. Maar hoe pakken wij dit aan? Van vrienden hoorden wij van een goede VvE beheer Amsterdam. Een goede VvE beheerder weet zijn weg in de wet- en regelgeving van de Gemeente Amsterdam wat betreft uitbouw. Zo leerden wij van deze VvE beheer Amsterdam dat je zonder vergunning tot ongeveer 4 meter mag uitbouwen, met een maximale hoogte van de eerste verdieping. Maar als VvE beheerder in Amsterdam gaven zij ook aan dat het misschien wel van de gemeente Amsterdam mag, maar dat er altijd toestemming van de VvE moet zijn.

 

VvE beheer Amsterdam kent de wettelijke regels goed

Op advies van de beheerder hebben wij toestemming aan de VvE gevraagd voor het realiseren van de uitbouw. Niet per mail, maar in een formele VvE vergadering zodat de toestemming ook echt vastgelegd kon worden in de notulen. Dat voorkomt een hoop gedoe in de toekomst. Onze VvE beheerder adviseerde ons de volgende stukken aan de vergadering voor te leggen: bouwtekeningen (hoe gaat het er precies uitzien), bouwplannen en verleende vergunningen. Maar deze beheerder raadde ons ook aan de buren in te lichten. Want zij zouden natuurlijk bij de gemeente kunnen gaan klagen, of een rechtszaak aanspannen. Dat hebben wij dan ook gedaan. Onder het genot van een borrel en een hapje hebben wij de plannen gepresenteerd. Dat vonden de buren leuk, en we hebben, op hun verzoek, nog wat aanpassingen doorgevoerd. Dat was echt een handig advies!

Goed geregeld

Wij waren zo tevreden over onze VvE beheer Amsterdam dat wij hen als VvE ook gevraagd hebben om het volledige VvE beheer te doen voor ons. VvE beheer Amsterdam is niet alleen een uitstekende adviseur, maar is ook gespecialiseerd in administratief, financieel en technisch beheer van VvE’s in Amsterdam. Parel Beheer is echt een uitstekende VvE beheerder in Amsterdam.

Wij hebben dan ook voor het volledige beheer van onze VvE besloten bij hun een offerte aan te vragen. Wij waren aangenaam verrast door de prijs en de geboden dienstverlening. Alle leden van de VvE waren dan ook unaniem van oordeel: zij mogen ons VvE beheer uitvoeren. Voor VvE beheer Amsterdam zou ik deze partij dan ook van harte aanbevelen.